
גזר, הירק הכתום הזה, הוא אורח כבוד בסעודת החג כחלק מהמסורת והוא אהוב על הסועדים בגלל טעמו המתקתק, צבעו שובה הלב ומרקמו העדין. גרסה זו מאפשרת ליהנות מהירק הנפלא הזה אשר לצד הטעם תורם תרומה חשובה להעשרת כמות הויטמינים, הפיטוכימיקלים והסיבים הדרושים ליום. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מעט את השמן ,מוסיפים את הגזרים ומערבבים בעזרת כף עץ למשך מספר דקות. 2. מנמיכים את האש ,מוסיפים סילאן, סוכר ,מקל קינמון ומבשלים בסיר מכוסה למשך כ- 20 דקות. 3. מוסיפים את מיץ התפוזים והצימוקים,מערבבים את התבשיל ומבשלים ללא מכסה למשך 5 דקות כדי לצמצם את הנוזלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |