אוכל
אוכל
חגים

לביבות תפוחי אדמה וחזה אווז

שדרוג למתכון הקלאסי

|מסעדת אוליב ליף| פורסם16:36
תפוחי אדמה  (צילום: Avalon_Studio, Istock)
צילום: Avalon_Studio, Istock
Rating:1.650reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 40 גרם חזה אווז מעושן חתוך לרצועות דקות

  • 2 תפוחי אדמה גדולים , קלופים
  • מלח , פלפל וקורט אגוז מוסקט
  • 1/3 כוס שמן לטיגון
  • 1 כף קמח
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה עבה, ומייד מוסיפים את שאר החומרים כולל חזה האווז המעושן, התבלינים, הביצה והקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. 2. יוצרים לביבות מהתערובת, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד קבלת צבע זהוב ופריך. 3. מניחים את הלביבות על נייר סופג ומגישים.

4טיפ להשבחת לביבות: אפשר לשדרג את הטעם עם מגוון רטבים לטבילת הלביבות כגון שמנת חמוצה, או שילובים של בליני בטטה עם קרם פרש. אל תשאירו את הלביבות יתומות בצלחת – המטבל עושה את כל ההבדל!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il