
לביבות תפוחי אדמה וחזה אווזשדרוג למתכון הקלאסי![]() צילום: Avalon_Studio, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה עבה, ומייד מוסיפים את שאר החומרים כולל חזה האווז המעושן, התבלינים, הביצה והקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. 2. יוצרים לביבות מהתערובת, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד קבלת צבע זהוב ופריך. 3. מניחים את הלביבות על נייר סופג ומגישים. 4טיפ להשבחת לביבות: אפשר לשדרג את הטעם עם מגוון רטבים לטבילת הלביבות כגון שמנת חמוצה, או שילובים של בליני בטטה עם קרם פרש. אל תשאירו את הלביבות יתומות בצלחת – המטבל עושה את כל ההבדל! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |