אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

אספרגוס ביוגורט זעפרן

מנה קלילה ומפתיעה של ניר צוק

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם18:24
אספרגוס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילת אספרגוס עבה
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 1 גביע יוגורט
  • 7 חוטי זעפרן
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח פלפל

אופן ההכנה:

1משרים את הזעפרן במעט מים חמימים כ- 10 דקות 2. בסיר קטן מבשלים שמנת וזעפרן כ- 5 דקות על אש קטנה, מתבלים במלח פלפל ומצננים. 3. חותכים מהאספרגוס את 2 הס"מ התחתונים וקולפים בעדינות את השליש התחתון. 4. במחבת טפלון שטוחה מחממים שמן זית וצולים את האספרגוס בשכבה אחת כ- 2 דקות תוך כדי טלטול. 5. מערבבים היטב את השמנת עם היוגורט ומתקנים תיבול. מגישים את האספרגוס קר ברוטב היוגורט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il