
כדורי תמרים, שקדים וקוקוסמתכון לכדורי תמרים ושקדים שמתאים לכו-לם, כי הוא גם טבעוני, גם ללא תוספת סוכר, גם נטול גלוטן וגם, וזה הכי חשוב - טעים בטירוף. מה סוד הקסם? תמר מג'הול שתמיד עושה את העובדה, ושמן קוקוס שנותן טאצ' עדיןגלית שלגי|mako אוכל| פורסם17/07/1610:20 ![]() צילום: נועם דוד - סטודיו גלימפס, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מגלענים את התמרים ומניחים בקערה. 2טוחנים את השקדים לפירורים ומוסיפים לקערה עם התמרים. מוסיפים כף קקאו ואת שמן הקוקוס. 3מערבבים עם הידיים (אין צורך להשתמש במעבד מזון, התמרים לחים וקל לעבוד איתם). צרים כדורים קטנים ומצפים בפתיתי קוקוס / שומשום. *אפשר לקלות 5 דקות את השקדים להוצאת הארומה, אך יש לשים לב לא לקלות יתר על המידה. **חשוב להשתמש בתמרים מסוג מג'הול – המתכון יוצא הכי מוצלח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |