אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

קרקרים מתובלים

תוספת מושלמת לכל סלט או מטבל, ובעיקר לביצה רכה. טובלים, זוללים, ועל הדרך מרוויחים ים של בריאות

|קוואקר| פורסם13:54
קרקרים מתובלים (צילום: דניה ויינר, קוואקר)
צילום: דניה ויינר, קוואקר
Rating:444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם קוואקר (2 כוסות)
  • 40 גרם (כרבע כוס) קמח מלא תופח (אם אין, אפשר קמח לבן)
  • 2 כפיות מלח
  • כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול מיובשים (הרב דה פרובנס או אפילו רק אורגנו)
  • 30 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • רבע כוס חלב

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מרסקים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח, התבלינים והחמאה, עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלב ומעבדים עוד 20 שניות, לקבלת בצק.

3מעצבים את הבצק לגליל בעובי 3-4 ס"מ, ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ. אפשרות נוספת היא לרדד את הבצק לעלה עגול ולחתוך למשולשים בעזרת גלגלת לפיצה. מסדרים על נייר האפייה.

4אופים את הקרקרים 12-15 דקות עד שהקרקרים זהובים ופריכים, מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו מקוואקר כופתאות ממש טעימות!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il