
אגרול דפי אורזאז היה לנו ג'חנון, היה מלאווח והיה את הבורקס הפלאי שהתחיל את הכל. אנחנו מרגישים שהגיע הזמן להשיק את הכוכב החדש בשמי דפי האורז נטולי הגלוטן - האגרול! איך מכינים? כרגיל, ממש ממש בקלות![]() צילום: Putthipong Wiriya-apa, ShutterStock |
המצרכים :ל-8 יחידות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מקפיצים במחבת את הכרוב והגזר עד לריכוך. 2מוסיפים רוטב סויה וכף אחת של שומשום ומערבבים. 3מערבבים בקערה ביצה, חצי כוס מים ותבלינים לפי הטעם. 4טובלים בקערה שני דפי אורז בכל פעם, עד שהם מתרככים. מוציאים בעדינות ופורסים זה על זה על תבנית ששומנה בתרסיס שמן זית. 5מפזרים מעט מהשומשום שנותר וכף מתערובת הירקות ומקפלים את השוליים פנימה כמו מעטפה. מגלגלים, וממשיכים כך עם שאר הדפים. 6טורפים את הביצה שנותרה, מורחים את האגרולים ומפזרים שומשום. 7אופים בתנור החם כ-15 דקות, או עד השחמה. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן לחשבון היוטיוב של קבוצת דיאטת 17 הימים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |