אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

פודינג אורז מלא, בננה וקינמון

ארוחת בוקר כיפית, מתוקה, חמימה ומלאת בריאות להתחלה של סוף שבוע נינוח, ואתם יודעים מה הכי כיף בה? שגם הילדים שלכם יסכימו להתפנק איתה

|פשוט לבשל בריא, הוצאת כלטקסט| פורסם10:58
פודינג אורז (צילום: אפיק גבאי, פשוט לבשל בריא, הוצאת כלטקסט)
צילום: אפיק גבאי, פשוט לבשל בריא, הוצאת כלטקסט
Rating:4.715reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 4 כפות אורז מלא מבושל (אפשר להחליף גם בקינואה מבושלת)

  • 3/4-1/2 כוס מים
  • קורט קינמון
  • 1/2 בננה, חתוכה לקוביות
  • 1 כפית ממרח שקדים

להמתקה:

  • 1 כפית סירופ מייפל אמיתי או סילאן ללא סוכר (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מכינים אורז בהכנה בסיסית, ללא מלח.

2בסיר קטן שמים 4 כפות מהאורז המבושל, מוסיפים 1/2 כוס מים, את הקינמון והבננה ומבשלים תוך כדי בחישה עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש.

3באמצעות בלנדר מוט טוחנים את הדייסה עד לקבלת מרקם אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד מים עד לקבלת המרקם הרצוי.

4מוסיפים את ממרח השקדים, ממתיקים באמצעות מייפל או סילאן ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il