
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את הדגים במעט מלח ופלפל שחור גרוס. 2מערבבים בקערה את היין, השום, שמן הזית, החרדל, עשבי התיבול וקליפת התפוז. 3מוסיפים את הירקות והדגים ומערבבים בעדינות. מעבירים למקרר ל-15-30 דקות, לספיגת טעמים. מחממים תנור ל-200 מעלות. 4פורסים על משטח העבודה יריעה של נייר אפייה. מקפלים את הקצוות בצורת מעטפה ומכניסים לכל מעטפה מנת דג עם מעט ירקות וכף מהמרינדה. סוגרים היטב בעזרת חוט קשירה לאפייה. 5מסדרים את שקיקי הנייר על תבנית ואופים 12-15 דקות. 6פותחים כל שקיק בזהירות, מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים מעטפה לכל סועד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |