אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט עגבניות ובצל

חגיגה של צבעים, טעמים וריחות

|mako| פורסם17:49
עגבניות בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:2.919reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6 עגבניות
  • 2 בצלים
  • שמן (לא זית)
  • מלח ופלפל (רצוי לבן)
  • לימון

אופן ההכנה:

1חולטים את העגבניות במים רותחים למשך כדקה, מוציאים ומקלפים. 2. קוצצים את העגבניות המקולפות, וגם את הבצל. 3. מערבבים את העגבנית והבצל, מתבלים, סוחטים פנימה את הלימון, מוסיפים שמן ומערבבים. טיפ: אם יש לימון משומר אפשר בכיף לקצוץ אותו ולהכניס לסלט. אפשרות נוספת היא להוסיף חופן של צלפים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il