
המצרכים (4 מנות):
לרוטב ויניגרט (לערבב בקערה)
אופן ההכנה:1לא קולפים את התפוח. חוצים אותו לאורכו, מוציאים את ליבתו וחותכים כל מחצית לפלחי אורך דקים. 2מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה לתערובת אחידה. 3מערבבים בקערה גדולה את העלים והתפוחים. 4יוצקים סביב את הויניגרט, מערבבים בעדינות, מבלי למעוך את העלים. 5מחלקים לצלחות הגשה, ומפזרים מעל כל מנה מעט אגוזים ומעט גבינה. *באדיבות חברת סאנופי, יצרנית האינסולין לנטוס ואפידרה, שהפיקה חוברת מתכונים בשיתוף השף ישראל אהרוני ובפיקוחה של התזונאית סמדר בירנבאום הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |