
סלט פסטה עם ירוקים ופטהדגנים מלאים? יש. קטניות? יש. ויטמינים ומינרלים? יש ויש. קבלו את המנה שתיקח רק 15 דקות מזמנכם, ותעשה לכם טוב טוב בבטן ובנשמה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2חולטים את הברוקומיני 2 דקות במים רותחים (החליטה היא במקום בישול) ומעבירים לקערת מי קרח, לעצירת הבישול. 3פורסים את עגבניות השרי לרבעים וקוצצים את גבעולי הבצל ירוק. מפוררים את גבינת הפטה, מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |