אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט קר של קוסקוס, עגבניות שרי וחמוציות

בתוספת פטרוזליה ועירית

|מסעדת JOY| פורסם15:37
סלט קר של קוסקוס, שרי וחמוציות- שף אבירם דותן (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:4.716reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם קוסקוס אינסטנט

  • 2.5 כוסות מים חמים
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • 1/4 כפית כורכום

לסלט:

  • 200 גרם עגבניות שרי חצויות

  • 10 גרם חמוציות
  • עלי פטרוזליה מופרדים (15 י"ח עלים)
  • צרור של עירית קצוצה
  • 2 כפות חומץ שרי
  • שמן זית
  • מעט מלח פלפל

אופן ההכנה:

1הכנת הקוסקוס: מערבבים את החומרים היטב (חוץ מהמים) על מנת שכל הגרגרים יעטפו בשמן ובתבלינים. 2. מוסיפים את המים החמים ומכסים בניילון ניצמד למשך 15 דקות. 3. פותחים את הניילון לאחר 15 דקות ובעזרת מזלג מפרדים את הקוסקוס עד לקבלת גרגרים אחידים וללא גושים. 4. הכנת הסלט: מחממים תנור ל 200 מעלות. 5. מניחים את עגבניות השרי החצויות בתבנית, מזלפים עליהן שמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור 20 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר. 6. בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד. משלימים בתיבול של מלח פלפל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il