אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

שיפודי ירקות

שיפודים במרינדה, ללא מוצרים מהחי, עם המון טעם ובעיקר בריאות

|לא על החסה לבדה| פורסם21:46
על האש טבעוני, שיפודי ירקות (צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה)
צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה
Rating:3.775reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 קישואים ירוקים כהים/צהובים
  • 1 בצל סגול
  • חופן עגבניות שרי
  • סלסלת פטריות חורש ו/או פטריות שמפיניון קטנות

למרינדה:

  • 1 כוס שמן זית
  • כמה שיני שום כתושות (במקרה הזה פרסתי גבעול של שום ירוק)
  • חופן נדיב מאוד של עלי תימין טריים
  • מלח לפי הטעם (אני ממליצה לשים בנדיבות)
  • קצת פלפל שחור
  • קצת פפריקה מתוקה
  • 1-2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1חותכים ומשפדים את הירקות (אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים. אם הוא קשה, מבשלים אותו קודם לריכוך חלקי).

2מערבבים את כל חומרי המרינדה. במהלך הצלייה על המנגל מברישים את הירקות במרינדה כמה פעמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il