אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן וסוכר

מה יותר טוב מעוגת שוקולד חמה. לנו אין תשובה טובה. נסו את העוגה ללא גלוטן וסוכר שמוכנה במהירות מפתיעה

|מכון אברהמסון| פורסם18:42
Rating:4.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם חמאה
  • 340 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר פירות
  • 1/2 2 כפות קמח אורז
  • 1/2 2 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית קסנטן גאם

אופן ההכנה:

1ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (אמבטיית מים חמים).

2במקביל, מערבבים בקערה נפרדת את הביצים, הסוכר, הקמחים, אבקת האפייה והקסנטן גאם. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים יחד.

3מחממים תנור ל-200 מעלות. מוזגים את התערובת לתבניות אישיות משומנות (אפשר מסיליקון), ואופים בתנור במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ובזהירות מעבירים לצלחת. מגישים עם רוטב תותים ורוטב שוקולד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il