
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (אמבטיית מים חמים). 2במקביל, מערבבים בקערה נפרדת את הביצים, הסוכר, הקמחים, אבקת האפייה והקסנטן גאם. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים יחד. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. מוזגים את התערובת לתבניות אישיות משומנות (אפשר מסיליקון), ואופים בתנור במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ובזהירות מעבירים לצלחת. מגישים עם רוטב תותים ורוטב שוקולד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |