1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2מקרימים ביחד (במיקסר עם וו גיטרה) חמאת בוטנים וסוכר. מוסיפים את הביצים, אבקת האפייה, הוניל, הקינמון, המלח והמוסקט אם בחרתם להשתמש בו. מוסיפים לערבל עד שהתערובת אחידה.
3שמים את יתרת הסוכר לגלגול העוגיות בקערה קטנה. יוצרים מבצק העוגיות כדורונים קטנים ומגלגלים אותם בתוך הסוכר. מניחים את העוגיות על תבנית אפייה במרווחים, ומשטחים מעט עם האצבעות או מזלג.
4אופים כ-10-12 דקות עד שהעוגיות קצת מתנפחות וזהובות בצדדים. נותנים לעוגיות להתקרר על התבנית לפני שמזזים אותן, אחרת הן יתפוררו.
* אם רוצים לאפות כמה תבניות במקביל, יש לכוון את התנור לטורבו.