
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קולים היטב את החצילים על להבה גלויה. 2. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת כשהעור כלפי מטה. מורחים במעט שמן זית ובשום כתוש, מתבלים במלח ובפלפל, ואופים בתנור חם כ-8-5 דקות. 3. חוצים כל חציל לשני חצאים לאורך, מפרידים מעט את בשר החציל מהקליפה ומתבלים במלח ובפלפל. 4. מניחים בכל מחצית חציל פילה של דג אפוי. מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |