אוכל
אוכל
דגים

דג עם תפוחי אדמה, ביצה ופטרוזיליה

מתכון פשוט ומהיר לפילה נסיכת הנילוס, אפוי בליווי תפוחי אדמה, גבינת פרמזן וצמחי תבלין

|mako אוכל| פורסם20:18
דג עם תפוחי אדמה, ביצה ופטרוזיליה (צילום: רועי ברקוביץ')
צילום: רועי ברקוביץ'
Rating:4.528reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • שמן זית
  • 6 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות דקות
  • רוזמרין
  • לואיזה
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 50 גרם פרמזן, מגוררת
  • 1.3 ק"ג פילה נסיכת הנילוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית בינונית.

2מסדרים בתבנית שכבה של תפוחי אדמה (בערך מחצי הכמות), מפזרים מעט עלי רוזמרין ולואיזה.

3מוסיפים מחצית מכמות השום והפטרוזיליה, ועליהם את הפרמזן.

4מניחים את הדג, ומפזרים את יתרת הפטרוזיליה והשום.

5מסדרים את תפוחי האדמה, זולפים שמן זית ומתבלים.

6אופים 30-40 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il