אוכל
אוכל
דגים

פילה לוקוס בפלפלים ובתיבול הודי עדין

נוסעים קצת מזרחה עם פילה לוקוס מאודה בתיבול קארי ופלפלים מלאי טעם וצבע

|מאסטר שף VIP| פורסם13:03
פילטים מטוגנים של דג (צילום: קשת)
צילום: קשת
Rating:59reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

מרכיבים:

  • 2 נתחי פילה לוקוס
  • שמן לטיגון
  • שום
  • פלפל חריף טרי פרוס לטבעות
  • פלפל צהוב פרוסים לרצועות
  • פלפל כתום פרוסים לרצועות
  • 1 בצל פרוס
  • 2 פרוסות דקיקות של לימון
  • פלפל שחור
  • אבקת קארי/כורכום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-250 מעלות. בסיר על אש נמוכה מטגנים בשמן את השום. מגבירים את הלהבה ומטגנים את הפלפלים עם הבצל והלימון. מאדים 10 דקות ואז מכניסים לתנור עם סיר ומכסה ל-10 דקות.

2מחזירים לכיריים ומוסיפים את הדג. מפזרים מעל פלפל, אבקת קארי או כורכום ומאדים אותו בחום בינוני 5 דקות. שופכים על הדג מהנוזלים שבסיר ללא הפסקה ומחזירים הכל לתנור ל-5 דקות נוספות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il