אוכל
אוכל
דגים

דג דוברסול ברוטב שמנת וגבינה כחולה

פילה דג עסיסי ברוטב לבן, שמנתי ומפנק עם גבינה כחולה, עירית ויין לבן

|מאסטר שף| פורסם13:37
המנה של אלקנה (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • דג דוברסול פילה

  • 50 גרם גבינה כחולה
  • גביע שמנת מתוקה לבישול
  • 40 מ"ל יין לבן
  • 50 גרם פקאן קצוץ
  • 1/2 כוס עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדג ומניחים בצד.

2מחממים את היין בסיר קטן, מוסיפים את השום הכתוש והשמנת.

3כאשר הבלילה מגיעה לרתיחה מנמיכים את האש ומוסיפים את האגוזים הקצוצים. מפוררים את הגבינה פנימה, מערבבים וטועמים. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם - בעדינות כי הגבינה מלוחה.

4כאשר התערובת מגיעה למרקם אחיד מוסיפים את העירית ונותנים להכל לנוח.

5מחממים מחבת, מוסיפים חמאה ומטגנים את הדג בעדינות.

6מזליפים חמאה מהמחבת על הדג כדי שלא יתייבש. מוציאים את הדג לקרש עבודה.

7להגשה: מניחים את הרוטב בצלחת ומעליו את הדג. מפזרים מעל אזוגים קצוצים ועירית ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il