אוכל
אוכל
דגים

קרפצ'יו סלמון

מתכון מהיר, מרשים וטעים במיוחד

|בית הספר לאומנות הבישול הכשר| פורסם11:02
סלמון קרפאצ'ו באלי אולי (וידאו WMV: עדי רם)
וידאו WMV: עדי רם
Rating:315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 120 גרם פילה סלמון נורבגי טרי

  • מיץ מחצי לימון
  • צרור שמיר קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח ים אטלנטי
  • 2-3 כפות שמן זית

לתערובת הגבינה

  • 100 גרם קרם פרש

  • צרור עירית קצוצה
  • קוויאר סלמון אדום

אופן ההכנה:

1מסירים את העצמות מפילה הסלמון. 2. חותכים את הסלמון בצורה אלכסונית לפרוסות דקיקות ומסדרים על הצלחת. 3. בוזקים את שמן הזית ואת מיץ הלימון מעל, מוסיפים את המלח והפלפל, קוצצים את השמיר ומוסיפים. 4. מערבבים את העירית הקצוצה עם הקרם פרש ומניחים כדור גבינה במרכז הצלחת. 5. יוצקים קצת קוויאר מעל הגבינה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il