
המצרכים :
לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הדג: שוטפים את הדג וחורצים את עורו על מנת שהרוטב יחדור פנימה ומושחים אותו בשמן זית. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים לתוך בטן הדג את השום והעלים הירוקים ומוסיפים מלח, פלפל שחור ולבן ופרוסות לימונים. 3אוטמים את הדג בתוך נייר כסף. מכניסים לתנור על רשת, למשך כ-20 דקות. 4הסלט: בקערה מערבבים את כל הרכיבים. 5במכתש ועלי כותשים את כל המרכיבים ומוזגים על הסלט. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |