1 טובלים את הפילטים בקמח.
2 מערבבים את הקמח לבלילה עם אבקת האפייה, מוסיפים את שאר מרכיבי הבלילה וטורפים במטרפה לקבלת תערובת אחידה.
3 טובלים את הפילטים המקומחים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים, עד להשחמה יפה.
4 הצ'יפס: פורסים את תפוחי האדמה לרצועות עבות, חותכים למקלות ומשרים 20 דקות בקערה עם מים רותחים ומלח גם.
5 מייבשים במגבת גדולה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
* מומלץ להגיש עם קטשופ ומיונז.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?