אוכל
אוכל
דגים

נתח סלמון אפוי

עם עשבי תיבול ומעטפת פירורים זהובים

|מסעדת אוליב ליף| פורסם22:47
סלמון (צילום: Liza McCorkle, Istock)
צילום: Liza McCorkle, Istock
Rating:4.129reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 נתחים של פילה סלמון 180 גרם כל אחד

  • 4 פרוסות חלה מתוקה מגוררת בפומפייה
  • 1/4 כפית צ'לי חריף יבש גרוס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 180 מעלות 2. במחבת טפלון עם כף שמן זית וצורבים את פילה הסלמון מכל צידו ומניחים על מגש אפייה 3. את פירורי החלה מערבבים עם שמן זית , צ'ילי חריף , מלח ופלפל. מדביקים את התערובת על נתחי הסלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ 5 דקות .(פירורי החלה צריכים להיות פריכים וזהובים)

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il