
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1חולטים את העגבניות במים רותחים 35 שניות, מקלפים וחותכים לרבעים. 2מטגנים את בצלי השאלוט בסיר עם מעט שמן זית עד לצבע זהוב/חום. 3מוספים לסיר את השום והעגבניות וממשיכים לבשל כ-5 דקות. מוסיפים ציר/מים עד כיסוי. 4מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה. 5לקראת ההגשה מוסיפים את הפול הירוק ואת פילה הדג לעוד 8 דקות. 6ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה וצ'ילי חריף. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |