
המצרכים :לקציצות:
למרק:
אופן ההכנה:1הקציצות: טוחנים את הדג ביחד עם הגזר והבצל, מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ומערבבים. 2מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את קמח המצה, מערבבים שוב ונותנים לעיסה לנוח 20 דקות במקרר. 3המרק: מרתיחים את הירקות ב-3 ליטר מים ביחד עם עצמות הדג, המלח, הפלפל והסוכר. משאירים את הסיר במצב רתיחה במשך כחצי שעה. 4מסננים ומחזירים את הנוזלים לסיר. (ניתן לשמור את הגזר לקישוט הקציצה). 5יוצרים קציצות מעיסת הדגים. מרתיחים שוב את המרק המסונן, מוסיפים אליו את הקציצות ומבשלים כ-40 דקות על אש גבוהה 6מוציאים את הקציצות מהמרק, מצננים ומגישים עם חזרת וקישוט של טבעת גזר על כל קציצה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |