
המצרכים (4 מנות):לדג:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הרוטב: בסיר שמים את השמן, השום, שבבי הצ'ילי והפפריקה. מטגנים מעל להבה בינונית כדקה, עד שיש ריח נעים בחדר. 2מוסיפים את הזיתים הקצוצים, העגבניות, הפלפלים החריפים והלימונים ולבסוף את כל הכוסברה והפלפלים החריפים היבשים. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. 3מניחים את הדגים על צלחת, יוצקים מעליהם את מיץ הלימון, מתבלים במלח ומשהים 10 דקות, ואז חותכים לפרוסות עבות. 4מוסיפים את הדגים לתבשיל, ושמים מעל עוד קצת שמן וגבעולי כוסברה. מכסים ומבשלים 10-20 דקות, עד שהדג מתבשל לחלוטין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |