
המצרכים (6 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מניחים את הדגים בתבנית, מברישים בחמאה המומסת ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. אופים בתנור בחום בינוני (170 מעלות) כ-20 דקות. (חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי לשמור על עסיסיות הדג). 2לרוטב: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הכרישה עד להזהבה. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עגבניות השרי, מערבבים כדקה ומכבים את הלהבה. 3להגשה: מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעט רוטב מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |