אוכל
אוכל
דגים

נתח קרפיון ממולא בגפילטע פיש

אם גם אתם חושבים שקלאסיקות הן פרות קדושות, ודאי תתחברו למתכון הבא: פילה דג ממולא בקציצות גפילטע פיש, מבושל בציר דגים עשיר ומוגש עם סלק רענן

|מאסטר שף VIP| פורסם15:57
גפילטע פיש פיקנטי (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • פילה קרפיון
  • ביצה
  • 4 כפות קמח מצה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • מעט סוכר
  • בצל גדול
  • גזר

למרק:

  • עצמות דג, עם הראש
  • גזר
  • בצל
  • סלרי
  • פטרוזיליה
  • שמיר
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1טוחנים בבלנדר את פילה הקרפיון עם הביצה, קמח המצה, מלח, פלפל לבן, סוכר, בצל וגזר. מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

2המרק: בסיר שטוח מבשלים את כל מרכיבי המרק עם מים חמים ומביאים לרתיחה.

3מוציאים את המלית מהמקרר וממלאים את פרוסות הדג של הקרפיון.

4כשהמים במרק רותחים מכניסים את הדגים לתוך המרק ומבשלים 40 דקות בערך.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il