אוכל
אוכל
דגים

אגסים ממולאים בגבינה ודג

פרי הדר ממולא בגבינה בולגרית, פסטו וסלמון

|גלריית המומחים| פורסם15:31
אגסים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 אגסים
  • 200 גר' סלמון מעושן
  • 150 גר' גבינה בולגרית פיראוס 5%
  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • חופן עלי בזיליקום
  • 1 שן שום טריה
  • 1 ענף עלי טימין (עלים בלבד)
  • מלח, פלפל שחור גרוס- לפי הטעם
  • לקרמל האגסים:
  • 2\1 כוס יין אדום יבש לבישול
  • 1 כף סוכר דמררה
  • לעיטור:
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

חוצים את האגסים ומוציאים את הליבה עם כף פריזיאן. מכינים את הקרמל: מביאים לרתיחה את היין והסוכר ושמים את האגסים ל-8-7 דקות על להבה נמוכה, מוציאים ומקררים. במקביל מכינים את המלית במעבד מזון. מכניסים את הגבינה, הסלמון, עלי הבזיליקום, עלי הטימין, שמן זית, מלח, פלפל ומרסקים עד למחית חלקה. ממלאים את חצאי האגסים במלית . הגשה: מסדרים על צלחת 2 חצאי אגסים ממולאים ומעטרים בעירית קצוצה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il