
גלילות דג נא עם ירקות ופירותדג פרידה נא במילוי עם תפוח מסוג גרני סמית, חסה ועשבי תיבול![]() |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפלטים את הדג, מפלטים עור ועצמות ופורסים הכי דק שאפשר. מניחים נייליון משומן נצמד משני צדי הדג ומשטחים עם פטיש עד שהדג נעשה דק. 2מילוי: מנקים ומייבשים את עלי החסה היטב, פורסים את התפוח לפרוסות דקות עם הקליפה, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ורוטב דגים. 3מחלקים את הדג למלבנים, בקצה כל מלבן מניחים את הירקות ומגלגלים לרול. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |