אוכל
אוכל
דגים

גלילות דג נא עם ירקות ופירות

דג פרידה נא במילוי עם תפוח מסוג גרני סמית, חסה ועשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם03:34
גלילות דג נא של שלמה עזרן (תמונת AVI: mako)
Rating:2.123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם דג פרידה

  • חסה (רק העלים הפנימיים)
  • תפוח גרני סמית
  • בצל ירוק, קצוץ
  • חופן כוסברה, קצוצה
  • כפית רוטב דגים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדג, מפלטים עור ועצמות ופורסים הכי דק שאפשר. מניחים נייליון משומן נצמד משני צדי הדג ומשטחים עם פטיש עד שהדג נעשה דק.

2מילוי: מנקים ומייבשים את עלי החסה היטב, פורסים את התפוח לפרוסות דקות עם הקליפה, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ורוטב דגים.

3מחלקים את הדג למלבנים, בקצה כל מלבן מניחים את הירקות ומגלגלים לרול.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il