
קציצות דגים ברוטב אסייתיסמדי בומבה מציגה מתכון לקציצות דגים עסיסיות ועשירות עם רוטב ארומטי משגע![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (4 מנות):לקציצות
לרוטב
לאורז
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל החומרים של הקציצות ומניחים במקרר לשעה. 2במקביל מניחים בסיר שמן שומשום ומטגנים קלות את הג'ינג'ר עם השום, פלפל חריף והעגבניות. 3מוסיפים את מחצית מכמות ציר העוף והבזיליקום ומבשלים כ- 20 דקות. 4מוסיפים את חלב הקוקוס והסויה וממשיכים לבשל עד לרתיחה. 5מכינים מהתערובת קציצות ומחליקים לסיר בעדינות. 6ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה. 7מטגנים אורז כדקה ומוסיפים מים ואת שארית ציר העוף. 8חותכים בצל ירוק לג'וליאנים ומוסיפים לאחר שהמים של האורז רותחים. ממשיכים לבשל כעשרים דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |