אוכל
אוכל
דגים

פילה לוקוס

נתח דג פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מוגש ברוטב עגבניות חריף עם פטרוזיליה וכוסברה

|מאסטר שף| פורסם18:00
דג בקראסט פיטוקים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.8110reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 נתחי פילה לוקוס
  • 1/2 כוס (50 גרם) פיסטוקים
  • לימון
  • שמן זית

לרוטב:

  • 2-3 שיני שום
  • 6-8 עגבניות שרי צהובות, חתוכות לרבעים
  • כוסברה קצוצה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פלפל חריף

אופן ההכנה:

1טוחנים דק את הפיסטוקים ומוסיפים גרידה מלימון אחד.

2סוחטים את הלימון על הדג, מעסים בשמן זית ומכסים בפיסטוקים.

3מטגנים בשמן חם על הצד של העור כ-5 דקות. מטגנים את שאר הצדדים כדקה (לכל צד) ומכניסים לתנור על גריל, בחום של 200 מעלות, ל-5 דקות נוספות.

4מכינים את הרוטב: מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות, כוסברה, פטרוזיליה, מלח, פלפל ופלפל חריף, ומבשלים כ-10 דקות. אם צריך, מוסיפים קצת מים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il