
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1טוחנים דק את הפיסטוקים ומוסיפים גרידה מלימון אחד. 2סוחטים את הלימון על הדג, מעסים בשמן זית ומכסים בפיסטוקים. 3מטגנים בשמן חם על הצד של העור כ-5 דקות. מטגנים את שאר הצדדים כדקה (לכל צד) ומכניסים לתנור על גריל, בחום של 200 מעלות, ל-5 דקות נוספות. 4מכינים את הרוטב: מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות, כוסברה, פטרוזיליה, מלח, פלפל ופלפל חריף, ומבשלים כ-10 דקות. אם צריך, מוסיפים קצת מים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |