אוכל
אוכל
דגים

דג מטוגן עם תבלינים

שכבת המיונז מאפשרת לדג להישאר עסיסי מפנים, בעוד שמבחוץ הוא מקבל מעטפת פריכה ומתפצחת בפה

|mako אוכל| פורסם08:54
דג מטוגן עם תבלינים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.4148reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לדג ולבלילה

  • 500 גרם דג סול או בקלה, חתוך לרצועות או נתחים
  • 3 כפות מיונז
  • 1 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה, אפשר גם כורכום)
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס מי סודה קרה לשתייה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס קמח לקימוח
  • שמן לטיגון

לרוטב

  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1 כף מיונז
  • כף עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את חומרי הבלילה - המיונז, הפפריקה, הקמח, הסודה המלח והפלפל - ומניחים במקרר.

2מקמחים את הדגים ומנערים את יתרת הקמח.

3מצפים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק רותח כ-3 דקות

4מעבירים לנייר סופג.

5מערבבים בקערה את המצרכים לרוטב ומגישים ביחד עם הדג.

* אפשר להכין צ'יפס בטטות ותפוחי אדמה ולהשלים את הארוחה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il