
דג מטוגן עם תבליניםשכבת המיונז מאפשרת לדג להישאר עסיסי מפנים, בעוד שמבחוץ הוא מקבל מעטפת פריכה ומתפצחת בפה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לדג ולבלילה
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חומרי הבלילה - המיונז, הפפריקה, הקמח, הסודה המלח והפלפל - ומניחים במקרר. 2מקמחים את הדגים ומנערים את יתרת הקמח. 3מצפים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק רותח כ-3 דקות 4מעבירים לנייר סופג. 5מערבבים בקערה את המצרכים לרוטב ומגישים ביחד עם הדג. * אפשר להכין צ'יפס בטטות ותפוחי אדמה ולהשלים את הארוחה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |