אוכל
אוכל
דגים

שרימפס ברוטב עגבניות ועראק

טעמי האניס ופירות הים משתלבים יחד לחגיגה בפה

|mako| פורסם09:48
שרימפס (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images
Rating:338reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • ½ קילו שרימפס בינוניים מנוקים
  • 2 עגבניות טריות קצוצות דק
  • 2 כפות שמן זית
  • שן שום קלופה
  • צרור בינוני של פטרוזיליה שטוף וקצוץ דק
  • 3 כפות עראק
  • כפית חמאה

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השרימפס ומטגנים כדקה מכל צד. 2. מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את העגבניות והשום, ממליחים ומערבבים. מטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב, ומקפידים שהשום לא ייחרך. 3. מוסיפים את העראק, הפטרוזיליה והחמאה ומערבבים. מכסים את הסיר, מבשלים 2-3 דקות נוספות. 4. אוכלים עם אורז, פסטה או לחם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il