אוכל
אוכל
דגים

שרימפס בעגבניות וצלפים

מתכון של ניר צוק, שף ובעלים של מסעדת קורדליה

|mako| פורסם13:14
שרימפס של מסעדת קורדיליה (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:332reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (3 מנות):

  • 30 שרימפס נקיים ומקולפים
  • ½ כוס שמן זית
  • 12 שיני שום
  • 8 עגבניות בינוניות
  • 30 צלפים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מעט צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

• חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את השום לפרוסות דקות. • מחממים היטב את השמן במחבת. • מניחים את השום והשרימפס בשמן החם, מוסיפים צ'ילי ומטגנים ביחד כמה דקות, עד שהשרימפס מקבל צבע ורדרד (מערבבים מדי פעם). • מוסיפים את הצלפים ומקפיצים כשתי דקות. • מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה, מקפיצים כחצי דקה ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il