
שרימפס בעגבניות וצלפיםמתכון של ניר צוק, שף ובעלים של מסעדת קורדליה![]() צילום: יח"צ |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:• חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את השום לפרוסות דקות. • מחממים היטב את השמן במחבת. • מניחים את השום והשרימפס בשמן החם, מוסיפים צ'ילי ומטגנים ביחד כמה דקות, עד שהשרימפס מקבל צבע ורדרד (מערבבים מדי פעם). • מוסיפים את הצלפים ומקפיצים כשתי דקות. • מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה, מקפיצים כחצי דקה ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |