אוכל
אוכל
דגים

סינטה במילוי קוסקוס

המנה הישראלית של אלקנה ביטון

|מאסטר שף| פורסם16:26
השופטים טועמים את המנה של אלקנה
Rating:4.567reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 200 גרם קוסקוס מלא עשוי ברגע

  • 400 גרם סינטה מינשרת פרוסה לעובי 3 מ"מ
  • 100 גרם פיסטוק קלוי גם
  • 2 כפות סילאן
  • בקבוק יין אדום
  • בצלצלי שלוט
  • 2 כפות נענע
  • כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 2 כפיות עירית קצוצה
  • שמן זית
  • קורט קינמון
  • מלח
  • פלפל
  • 100 גרם רימון מנוקה

אופן ההכנה:

1מניחים 200 גרם קוסקוס מלא בקערה, מערבבים עם מעט מלח ופלפל ושמן זית ויוצקים מים קצת מעל גבוה הקוסקוס. מערבבים ומכסים ל-5 דקות. 2. לאחר 5 דקות פותחים את הקערה עם הקוסקוס ומוסיפים את שאר המרכיבים. 3. במחבת נפרדת מצמצמים יין עם שלושה בצלצלי שלוט ו-100 גרם זרעי רימון. 4. פורסים את נתחי הסינטה על נייר פרגמנט שמונח על משטח ישר וממלאים במילית של הקוסוקוס. יוצרים רול מאורך ומניחים במקרר למשך 20-30 דקות. 5. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הנתח. 6. פורסים לשני עיגולים מטפטפים את היין המצומצם, מפזרים את גרגרי הרימון ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il