
מוסר ים בשמן חרדלפילה דג עסיסי מצופה בחריפות מעודנת![]() צילום: יח"צ |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מצפים את נתחי הדג בתערובת זרעי החרדל והשומר שכתשתם. מחממים את שמן החרדל במחבת רחבה שחוממה על להבה גדולה. 2מניחים במחבת את חתיכות הדג כשהעור כלפי מטה, סוגרים אותם על צד אחד, הופכים ומוסיפים את עלי הבוק צ'וי (או המנגולד), את פרוסות הצ'ילי ואת השום. מקפיצים מעט. 3מוסיפים מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ים גס ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |