
צמת סלמון עגולהסלמון הוא הדג הכי אהוב שיש, ותבנית שלו שעולה על השולחן תמיד תעורר שמחה מקיר לקיר. מחפשים להפוך את הסצנה השגורה לקצת יותר מרגשת? עצבו אותו בצורה של חלה, ולא סתם חלה - חלת סלמון עגולה! |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 2חוצים את פילה הסלמון. חותכים כל חצי ל-3 רצועות (מתקבלות 6 רצועות). 3קולעים שתי צמות, ומעבירים בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מחברים אותן לצורת עיגול (אפשר לחזק בקיסמים). 4מורחים את הדג ברוטב וצולים 15-20 דקות. 5מעבירים בעדינות לכלי ההגשה, ומושכים בזהירות את נייר האפייה מהתחתית. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה יודעים לקלוע צמה?|צילום: יעל קצב, mako אוכל חלת סלמון עגולה. איפה היית בראש השנה?|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |