
המצרכים (4 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1יוצקים לסיר שמן זית, מוסיפים את השאלוטים, תחתיות הארטישוק, שום כתוש, קורנית ומערבבים. כשהירקות מתחילים להזהיב מעט, בוזקים יין לבן יבש, מלח, פלפל וציר ירקות. מבשלים עד אשר הארטישוק רך. 2במקביל מתבלים את הדג במלח ופלפל . 3מכניסים את תבשיל הארטישוק למעבד מזון (שומרים מעט מהנוזלים בצד) ומעבדים עד לקבלת מרקם עדין וחלק. 4מוסיפים 4 כפות שמן זית ומלח וממשיכים לעבד. 5יוצקים שמן זית למחבת טפלון ומטגנים את הדג מצידו של העור (לא יותר מ2 דקות). הגשה: מניחים במיה בצלחת הגשה, יוצקים רוטב ארטישוק מסביב, מפזרים מעט קוביות עגבנייה, וגבעולי קורנית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |