אוכל
אוכל
דגים

ביצה קשה עם סלמון

מנה אלגנטית של ביצה קשה ממולאת בתערובת דג סלמון ומיונז בליווי עגבניות צרובות

|מאסטר שף| פורסם12:09
הביצה של סמדי (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:445reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 ביצה

  • 1כף מיונז
  • 50 גרם דג סלומון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 עגבניה
  • 1 פרוסת לחם

אופן ההכנה:

1מרתיחים את הביצה לביצה קשה.

2מוציאים את החלמון ומערבבים אותו יחד עם המיונז ודג הסלמון הקצוץ דק. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

3פורסים עגבניות לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ, מכניסים לתנור לצריבה קלה. מתבלים בשמן זית ומלח.

4ממלאים בעדינות את שקע הביצה הקשה בתערובת הסלמון והמיונז.

5מניחים בצלחת את פרוסת העגבנייה ועליה את הביצה הממולאת. מגישים עם פרוסת לחם צרובה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il