
פילה מוסר ואפונה ירוקהמנת דג מהממת מבית היוצר של השף אידי ישראלוביץ ממסעדת אידי דגים המפורסמת, ללקק את האצבעות![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את פילה המוסר בתבלין דג בכמות נדיבה משני צדדיו וממליחים מעט. 2מחממים שמן זית במחבת עמוקה (עם מכסה) ומזהיבים את הבצל ואת השום הקצוץ. 3מניחים את פילה הדג על התערובת ומטגנים למשך דקה. 4מוסיפים למחבת אפונה, פלפל אדום מתוק, עלי נענע וציר ירקות, וממליחים. 5מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומבשלים למשך 7 דקות נוספות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |