
מרק מיסו אסייתי עם סלמון וירקותמנה אסייתית של מרק מיסו עם ברוקולי, פטריות אנוקי וסלמון![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במחבת עמוק או סיר גדול ממיסים את המיסו עם ציר הדגים, חשוב לשים לב לא לתת לזה לרתוח! 2חותכים את הצ'ילי והג'ינג'ר לעיגולים דקים, ומכניסים עם הקפיר ליים למחבת. 3מכניסים למחבת את הסלמון כשהעור שלו כלפי מטה. משקים בעזרת כף את הסלמון ללא הפסקה ברוטב במחבת, על מנת שגם החלק העליון של הדג יתחמם ולא יתייבש. כשהדג מוצק מלמעלה הוא מבושל. 4מוציאים את הדג בעדינות רבה ומניחה בצלחת. חותכת את הירקות באופן גס, מכניסים לסיר ומבשלים כ-5 דקות. 5בינתיים, מקלפים את העור של הדג ומפוררים אותו לפי כיוון הסיבים – לכדי רצועות דקות. 6מכינים את צלחות המרק להגשה – יוצקים שמן שומשום בכל קערה ומצפים אותה בשכבה דקה. מניחים בקערה מעט ירקות, מעליהם מעט רצועות סלמון, שוב ירקות ושוב סלמון. שופכים מסביב לשכבות את המרק, כך שיהיה בגובה של שליש הירקות והדג. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |