אוכל
אוכל
דגים

הטונה של יורם ארבל

הללויה של דג מפולפל ברוטב מירין

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם15:31
יורם ארבל במסיבת ספורט של גיידמאק (צילום: הילה רוטברג )
צילום: הילה רוטברג
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • • נתחי טונה במשולשים קפואים יש להפשירם לשטוף ולהניח על מגבת נייר.
  • • שמן זית
  • • פלפל שחור גרוס גס טרי
  • • בקבוק של מירין
  • • רוטב סויה
  • • אבקת מוסקט
  • • פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:

• מפלפלים את נתחי הטונה רק בצד אחד. • חותכים מהם פרוסות בעובי של 2 וחצי ס"מ (מקבלים בערך 4 נתחים מכל אחד). • שופכים רוטב מירין לסיר קטן יחד עם רוטב הסויה - עד שהופך לסירופ מצומצם. • מחממים מחבת ברזל לחום גבוה. • אחרי שהרוטב מצומצם וחם, מניחים את הנתחים במחבת. • כאשר הטונה מלבינה בצד אחד הופכים אותה לצד השני ומוסיפים את הרוטב בצד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il