1 מערבבים בקערה את חומרי המשרה לתערובת אחידה.
2 מוסיפים את נתחי הדג ומכסים אותם בנוזלי המשרה ובעלים הירוקים הקצוצים. מכסים בפלסטיק נצמד ומשהים במקרר לשעתיים לפחות ועד לילה שלם.
3 מחממים תנור ל־150 מעלות.
4 צורבים את נתחי הדג במחבת לוהטת, כדקה מכל צד.
5 יוצקים כפות מספר מנוזלי השרייה על הדגים ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות. מומלץ להזיז את נתחי הדג כעבור דקות מספר, כדי שלא יידבקו לתבנית.
6 מוציאים את הדגים מהתנור ומניחים לדקות אחדות. מעבירים לצלחות, יוצקים על הדגים את הרוטב מהמחבת ומגישים. אפשר להוסיף גבעולים אחדים של בצל ירוק לקישוט ולטעם.
** אם אין מחבת שמתאימה גם לתנור, מעבירים את הדגים והבצלים לתבנית לאחר הצריבה, מוסיפים את הרוטב וממשיכים במתכון כרגיל.
** אפשר להחליף את הדבש בסוכר חום או סירופ מייפל טהור או מולסה (דבשה) נטולת גופרית או סילאן תמרים.