
המצרכים (4 מנות):לדגים:
למשרה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את חומרי המשרה לתערובת אחידה. 2מוסיפים את נתחי הדג ומכסים אותם בנוזלי המשרה ובעלים הירוקים הקצוצים. מכסים בפלסטיק נצמד ומשהים במקרר לשעתיים לפחות ועד לילה שלם. 3מחממים תנור ל־150 מעלות. 4צורבים את נתחי הדג במחבת לוהטת, כדקה מכל צד. 5יוצקים כפות מספר מנוזלי השרייה על הדגים ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות. מומלץ להזיז את נתחי הדג כעבור דקות מספר, כדי שלא יידבקו לתבנית. 6מוציאים את הדגים מהתנור ומניחים לדקות אחדות. מעבירים לצלחות, יוצקים על הדגים את הרוטב מהמחבת ומגישים. אפשר להוסיף גבעולים אחדים של בצל ירוק לקישוט ולטעם. **אם אין מחבת שמתאימה גם לתנור, מעבירים את הדגים והבצלים לתבנית לאחר הצריבה, מוסיפים את הרוטב וממשיכים במתכון כרגיל. ** אפשר להחליף את הדבש בסוכר חום או סירופ מייפל טהור או מולסה (דבשה) נטולת גופרית או סילאן תמרים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |