אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה דניס עם צנונית וצ'ילי

פרוסות דקות של דג נא בליווי צ'ילי, בצל ירוק, צנונית ותרד

|מסעדת ליליות| פורסם18:14
סביצ'ה ריברה (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:3.124reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גרם דניס טרי מאוד, נקי מעור ועצמות

  • פלפל צ'ילי טרי
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 4-5 עלי נענע
  • חופן עלי תרד עדין
  • 4-5 צנוניות קטנות פרוסות דק מאוד
  • 1 לימון
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

1את הדניס חותכים לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.

2את הצ'ילי פורסים לפרוסות דקות, הכמות תלויה ברמת החריפות הרצויה.

3את הבצל הירוק והנענע קוצצים דק.

4את התרד חותכים גס לרצועות.

5מניחים בקערה את נתחי הדג וכל הירקות.

6סוחטים מעט לימון, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח בנדיבות.

7מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

8זולפים מעל מעט שמן זית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il