
סביצ'ה לוקוס עם אבוקדומנה ראשונה של סביצ'ה דג לוקוס עם אבוקדו ושני סוגים של סלק![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפלטים את הלוקוס ומפרידים מהעור. קוצצים את הדג ומניחים בצד. 2קוצצים את השאלוט, הצ'ילי והכוסברה מוסיפים את היוזו, מיץ הלימון שמן השומשום ומעט מלח ים. 3פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ומסדרים פרוסות אבוקדו בצורה של פלוס (+). 4. מניחים במרכז האבוקדו מעט דג קצוץ, עליו שוב אבוקדו ודג – כך חוזרים על הפעולה 3 פעמים. אוספים את הניילון ויוצרים כדור (האבוקדו צריך בסופו של דבר להקיף את הדג). 5חותכים את הסלקים דק מאוד, מעבירים לקערה ומשרים במיץ לימון. 6מניחים על צלחת את הסלקים בצורת פרח, מתבלים בשמן זית ומלח גס, ומניחים במרכז את כדור הסביצ'ה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |