אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה לוקוס עם אבוקדו

מנה ראשונה של סביצ'ה דג לוקוס עם אבוקדו ושני סוגים של סלק

|מאסטר שף| פורסם13:33
סביצ'ה לוקוס של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.324reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 פילה לוקוס נקיים מעור ועצמות

  • 1 בצל שאלוט
  • 1/2 פלפל צ'ילי
  • 1/2 חופן כוסברה
  • לימון
  • שמן זית
  • מלח ים גס
  • כפית שמן שומשום
  • 1/2 לימון סחוט
  • מעט חומץ יוזו
  • 1/2 אבוקדו, מקולף וחתוך לרצועות דקות בעזרת קולפן
  • סלק אדום
  • סלק צהוב

אופן ההכנה:

1מפלטים את הלוקוס ומפרידים מהעור. קוצצים את הדג ומניחים בצד.

2קוצצים את השאלוט, הצ'ילי והכוסברה מוסיפים את היוזו, מיץ הלימון שמן השומשום ומעט מלח ים.

3פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ומסדרים פרוסות אבוקדו בצורה של פלוס (+). 4. מניחים במרכז האבוקדו מעט דג קצוץ, עליו שוב אבוקדו ודג – כך חוזרים על הפעולה 3 פעמים. אוספים את הניילון ויוצרים כדור (האבוקדו צריך בסופו של דבר להקיף את הדג).

5חותכים את הסלקים דק מאוד, מעבירים לקערה ומשרים במיץ לימון.

6מניחים על צלחת את הסלקים בצורת פרח, מתבלים בשמן זית ומלח גס, ומניחים במרכז את כדור הסביצ'ה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il