אוכל
אוכל
דגים

קציצות דגים על קרם פלפלים

שילוב נפלא של לוקוס ופרידב עם קרם פלפלים בשני צבעים

|מאסטר שף| פורסם00:45
קציצות דגים (תמונת AVI: מועדון ארוחת הערב)
תמונת AVI: מועדון ארוחת הערב
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 100 גרם פילה לוקוס

  • 100 גרם פילה פרידב
  • בצל ירוק
  • כוסברה
  • 5 פלפלים אדומים
  • 5 פלפלים צהובים
  • 3 שיני שום
  • 4 לימונים
  • מלח ופלפל
  • חצי כוס פרורי לחם פנקו
  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • 2 כפיות יין לבן

אופן ההכנה:

1מכניסים לתנור את הפלפלים בשלמותם 2. קוצצים את כל העשבים ואת השום 3. מכניסים לקערה את הפילטים של הדג 4. מגרדים לימון וסוחטים אותו לקערה. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים פירורי לחם, מערבבים ונותנים לתערובת לנוח. 5. מוציאים את הפלפלים מהתנור, מקלפים בזהירות את הקליפה וטוחנים לפי צבע. לפלפלים האדומים מוסיפים שום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. לפלפלים הצהובים מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח, פלפל ושן שום. 6. יוצרים צורה של קציצות מתערובת הפילטים וצולים אותן. 7. מסדרים את קרם הפלפלים ואת הקציצות מעליהם ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il