
דג דוברסול ברוטב שמנתפילה דג עסיסי ברוטב עשיר של שמנת, חמאה ופלפל שחור - מנה פשוטה וכל כך טעימה![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מפלטים את הדג וחותכים לרצועות. טובלים את הרצועות בקמח ומטגנים בחמאה המומסת. 2ממסימים 50 גרם חמאה ומוסיפים את השמן. 3קוצצים 4 ראשי שום ומוסיפים לחמאה - לא לתת להם להישרף. 4מצמצמים את התערובת, ממליחים ומפלפלים. 5מניחים את הדג בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |