אוכל
אוכל
דגים

דג דוברסול ברוטב שמנת

פילה דג עסיסי ברוטב עשיר של שמנת, חמאה ופלפל שחור - מנה פשוטה וכל כך טעימה

|מאסטר שף| פורסם13:56
המנה של סמדי 3 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.330reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • דג דוברסול

  • חבילה של שמנת לבישול
  • 100 גרם חמאה
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדג וחותכים לרצועות. טובלים את הרצועות בקמח ומטגנים בחמאה המומסת.

2ממסימים 50 גרם חמאה ומוסיפים את השמן.

3קוצצים 4 ראשי שום ומוסיפים לחמאה - לא לתת להם להישרף.

4מצמצמים את התערובת, ממליחים ומפלפלים.

5מניחים את הדג בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il