
קוסקוס עם עשבי תיבול וברבוניותמנה שמתקתקים בפחות מחצי שעה, יפה כמו קישוט ומושלמת לאירוח.![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
אופן ההכנה:עלות: 58 שקלים 1מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן. 2מוסיפים לקוסקוס את השקדים והאגוזים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים. 3מיבשים היטב את הברבוניות ומצפים אותן בקמח (מתובל במעט מלח). 4מטגנים את הברבוניות במחבת כ-3 דקות מכל צד (במידה ומצאתם פילטים של ברבוניות אז 2 דקות מכל צד). 5מניחים את הדגים על הקוסקוס ומפזרים מיץ ליים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |