אוכל
אוכל
דגים

קוסקוס עם עשבי תיבול וברבוניות

מנה שמתקתקים בפחות מחצי שעה, יפה כמו קישוט ומושלמת לאירוח.

|mako אוכל| פורסם17:22
קוסקוס וברבוניות אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם קוסקוס מהיר הכנה
  • 100 גרם שקדים קצוצים (מקלונים או צ'יפים) ואגוזי מלך קלויים
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 500 גרם ברבוניות קפואות (כדאי להפשיר במקרר לילה לפני)
  • 5 כפות קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון
  • 2 לימוני ליים

אופן ההכנה:

עלות: 58 שקלים

1מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.

2מוסיפים לקוסקוס את השקדים והאגוזים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.

3מיבשים היטב את הברבוניות ומצפים אותן בקמח (מתובל במעט מלח).

4מטגנים את הברבוניות במחבת כ-3 דקות מכל צד (במידה ומצאתם פילטים של ברבוניות אז 2 דקות מכל צד).

5מניחים את הדגים על הקוסקוס ומפזרים מיץ ליים מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il