
המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מערבבים את הג'לטין בחצי כוס מים חמים. ממתינים כחצי שעה, עד שמתקשה. 2מעבירים לחימום בסיר עד שהג'לטין מתפרק, ומצננים. 3מסננים את הטונה, מוערכים קלות ומעבירים לקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, המיונז, הקטשופ, הבצל המגורר, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל והג'לטין המוכן לשימוש. 4מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. אני מעדיפה להעביר את התערובת בבלנדר, כדי למנוע גושים ובליטות במוס. 5מעבירים לקערה עמוקה ויפה, ומכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות (אם ממהרים – שעה בפריזר ועוד שעה במקרר). הופכים ומגישים. הצעת הגשה: מוס טונה עובד יופי על טוסטים קטנים, חלה של שבת, וגם סתם ככה, בלי מתווכים, על מזלג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |